onsdag den 27. marts 2013

Gode dage

Sne, blå himmel og rød granit, hvad mere kan man ønske sig?

torsdag den 21. marts 2013

Lussing

En stærk svensker-mand, Jimmy, ligger an til at klaske the Hourglass en på siden. Alexander lurer på hvordan han holder det underlige venstrehåndsgreb

søndag den 17. marts 2013

Claus

Claus den lille frækkert!

lørdag den 16. marts 2013

Dillerium

Alex går efter næste greb på Dillerium, Västervik. Grebene var små og huden tynd

onsdag den 13. marts 2013

Johnson

Claus gaston'er alt hvad han har lært i taget på So I Fly 8A+, Fruberget. Stenen er kompakt og flintagtig og en linie som denne finder man sjældent på granit - verdensklasse!

mandag den 11. marts 2013

Alex og Dillerium

Alex og Dillerium i sneen. Alex går efter den slopede top fra den meget lille højrefod. Han var tæt på, men måtte til sidst give op pga. blødende fingre. Min Lapisbørste var helt lyserød af at børste blod og kalk af de små crimps. Et af de fedeste problemer jeg har klatret

fredag den 8. marts 2013

Nightshift

På Björnblocket deler The Hourglass og Nightshift samme start. Her er det Jimmy fra Cafeclimb, der går efter den lille crimper. Han gav mig god beta på starten og det blev efterfølgende noget nemmere for mig at lave første flyt. Var utrolig tæt på at lave Nightshift, men måtte desværre give op, da der til sidst gik hul på min finger. ÆV! Den må vente til næste gang.

torsdag den 7. marts 2013

Kavli Baconost mjukost 18%

Den perfekte mad. Satte tænderne i denne smukke Kavli Baconost-mad lige efter jeg havde sendt Dillerium 8A, som efter min mening er et af Västerviks fedeste problemer. Ikke en dårlig måde at fejre det på.

onsdag den 6. marts 2013

So I Fly 8A+

Claus på "So I Fly", et rigtigt power-endurance testpiece på Fruberget. Han faldt desværre på sidste flyt pga. smeltevand fra al sneen på toppen. Denne type klatring ligger rigtig godt til ham og næste gang burde han lave han den hurtigt. Manden finder jo knee-bars over alt. Sneen gav også problemer i forhold til approach, da stierne forsvinder og underlaget bliver ret glat. Det lykkedes os da at komme ned til bilen uden de store skrammer. Jeg panikkede lidt over at se store elgspor i mørket - har hørt de spiser mennesker.

tirsdag den 5. marts 2013

Hourglass stand

Så er sæsonen så småt skudt i gang igen. Det er et stykke tid siden, der er kommet nye billeder op her på bloggen, men det næste stykke tid vil jeg prøve at ligge et billede op om dagen. Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til Västervik og fik en del gode skud med hjem. Her er det Alex, der skyder på Hourglass stand (i prime conditions). 45 graders overhæng og stærke svenskere som publikum er ikke noget der skræmmer ham.