fredag den 30. maj 2014

8A på Fallataket

Efter en lang og forvirrende gåtur den forkerte vej mod Fallataket fandt vi endelig frem. Beta: man skal IKKE gå efter de blå og røde bånd på træerne. Forholdene var ok, da væggen ligger i skyggen det meste af dagen. Dog var en del greb våde, men tror det er præmissen på Fallataket. Ikke desto mindre var der klatring for os alle en hel dag. Claus og jeg gik David o Goliat 8A. En stygt overhængende sag på store incut greb. Det svære er ikke at holde grebene, men at holde fødderne på. Claus gik også India Malabar 8A. Et ret atypisk boulder problem, hvor cruxet er at komme til areten med venstre hånd fra et ringe toe-hook. Jeg var tæt på, men ingen cigar. Toe-hooks er ikke spidskompetencen og bliver det vist aldrig. Tore, Thomas og Jacob kørte på Old Wood, Unzweckmässigkeit og Dubbel Sträck.

V-vik may 2014
Thomas på Dubbel Sträck.

V-vik may 2014
East Coast Warrior. Et af grebene var vådt. Vi prøvede at klatre udenom, men det blev ikke til så meget her.

V-vik may 2014
India Malabar.

2 kommentarer:

 1. Nice Post. I got more information from your blog it's very helpful. Hope it might be very useful for many people as well. keep on updating...!!

  Vehicle tracking system
  Fleet management software

  SvarSlet
 2. I think they should keep doing what they are doing. They had a great season this year. I deff. think that they should develop Aaron Rodgers more.

  moving companies naperville il

  SvarSlet