mandag den 16. november 2009

Boulder DM 2009Det var en konkurrence præget af spænding helt til det sidste. Kvalifikation om lørdagen, derefter semifinaler og finale om søndagen. Det nye koncept fungerede, efter min mening, rigtig godt. Havde ”desværre” rollen som tilskuer i finalen (blev nr. 7 – kun 6 finalister, fandeme typisk!) og det var klart den fedeste og mest tilskuervenlige finale jeg nogensinde har set.
Efter problem nr. 3 havde Jens Gad en komfortabel føring og skulle således bare have zonen på det sidste problem for at vinde. Han løb dog ind i vanskeligheder og ”stickede” den ikke. Selvom træthed så småt begyndte at præge feltet, fandt Claus et ekstra gear og flashede solidt – sejren var hjemme! Super flot, stort til lykke herfra.
Største overraskelse var OBK’s egen Christian Boysen, som hev en flot 4. plads hjem. Knægten er kun lige fyldt 18 og jeg tror vi kan vente os store ting af ham i fremtiden. Sindssygt godt gået kid!Hos pigerne var det Stine Østergård der læste problemerne bedst og viste et stort overskud. Klatring der virkelig var flot at se på.
Selve konkurrencen blev afviklet meget professionelt og det var en fornøjelse, at være med, både som deltager og tilskuer – godt gået Søren Andersen og co.

Resultatlister her

Video af sidste finaleproblem

1 kommentar:

  1. Det var fedt at se at alle var uden for deres element med de problemer som frenchy fik sat op. Lækkert. Det nye koncept ligger op til en meget tilskuer venlig finale, hvor man virklig får lov at se hver klatre blive rejected, eller sejre på væggen. Jeg håber det er noget som kommer til at holde ved til næste DM. Det sagt, så stort tillykke til Claus med første pladsen, Kit med 4, jeg er sku stolt :) Møzzer

    SvarSlet