mandag den 18. januar 2010

lyserødt toiletpapir og baguettesHermed en lille stemningsrapport fra bleau. Vi bor i en ok fed hytte ca. 300 meter fra l’elephant – så tæt, at man faktisk kan gå til de nærmeste områder (at vi så kører er en helt anden sag).

Der er faldet rigtig meget regn hernede. Det regnede da vi ankom og tydeligvis er der også smeltet en masse sne, så hele underskoven er rigtig rigtig våd – desværre. Det betyder rigtig meget for friktionen og indtil videre har forholdene været ret dårlige. Ikke desto mindre lykkedes det Bølling at lave Gasthaus Unterschlag – pisseflot gået. Vi tørrede de drivvåde greb op efter alle kunstens regler og gik derefter i gang (videoen gik desværre ud, så vi fik ikke Bølling i kassen – ret ærgerligt !). Vi andre har planer om at vende tilbage for at få revance :D

I dag gik vi til L’ange Naïf i 95.2 (endnu en dyno - de er lidt nemmere at tørre op). Rasmus var ret godt kørende på den, men jeg var da også oppe og slå lidt på slutgrebet. Vi fik den desværre ikke lavet, men jeg fik gået L’ange Naïf droite – en udmærket 7A+ på sygt fugtige slopere. Rasmus’ håndled poppede desværre ret slemt på slutgrebet. Et øjeblik troede han den var brækket, men det er vist ”kun” en forstuvning. Vi håber på det ikke er så slemt og at det går over snarest.

Internettet (eller WIFI –sagt med fransk dialekt) er mega ustabilt og video må komme senere. Vejrudsigten er ret dyster, men vi er optimister.

Over and out

1 kommentar:

  1. krydser alt hvad der kan krydses på at i får bedre vejr!!!
    ..dejligt med update. 8a.nu bliver naturligvis tjekket dagligt og jeg havde godt regnet ud at 7A+'en var en slags "warm up" for 7C'eren ved siden af... som der iøvrigt ligger et par videoer af på nettet.

    SvarSlet