onsdag den 2. marts 2011

Et nyt Kjugeår er skudt igang

Så blev det endelig tid til at Packing Crew fik besøgt Kjuge i 2011, og det blev en kold, men god start på denne sæson. Bilen blev pakket til absolut max med bredskuldrede boys der var klar til at flå i den Skånske granit.

Første stop på turen var Adamantium 7B+, et projekt Metter det røde bæst (se forrige indlæg for visuelt bekendskab) og jeg selv havde store forhåbninger om af få i sækken. Den kolde vind gjorde det svært at blive varm, men der gik ikke mange minutter, før ens biceps blev sat på seriøse prøvelser. Sims havde udset sig Lithium Direct, men mente at Adamantium var en fin måde at varme op, og der gik heller ikke lang tid før at han stod på toppen.

For mig selv blev det hurtigt et spørgsmål om at sticke catchbevægelsen, men det tog alligevel et hav af forsøg før det lykkedes. Resten af problemet burde være rimelig ligetil, men til min egen store overraskelse, smuttede min hånd i den øverste gaston få centimeter fra at jeg var home safe og jeg faldt frustreret ned på padden. Kræfterne var på dette tidspunkt sluppet helt op og jeg besluttede af vente til søndag med at prøve igen.

Efter lidt tid på Rocketter Low og Rocket Launcher uden det førte til toppe bevægede vi os ned til Matador, hvor Sims lige skulle lave siddestarten. Det krævede dog lige at der var styr på ståstarten først, og efter lidt beta fuckup på de første par flyt strøg både Sims og jeg selv til tops. Metter havde sidder og luret beta og blev motiveret til at give den et par goes også. Med stivfrosne fingre fik han sig kæmpet til tops, og i dunjakken igen.

Sims følte sig klar på at give sidestarten et skud, og i vanlig Krutti stil, behøvede han kun et enkelt go til at lave Matador SS 7C+. Er imponerende at se hvor nemt har har ved de første par bevægelser. Så imponerende at jeg selv måtte prøve, og til min postive overraskelse føltes det ikke helt sort, så helt sikker et problem jeg skal tilbage på.

Søndagen begyndte vi ved K.O., et virkeligt lækkkert problem med nogle skarpe greb. Sims fik lavet ståstarten, 7A+, men kunne ikke helt lukke siddestarten trods nogle gode forsøg. Jeg røg selv på Rhinestone Cowboy 6C, et problem jeg vist ikke har prøvet siden ca. 2007. Problemet kom rimeligt nemt og var fedt at mærke at man alligevel udvikler sig lidt med tiden.

Nå men det blev jo tid til at skyde noget mere på Adamantium, selv om huden så småt begyndte at vise tydelige tegn på mishandling og overgreb. Jeg kunne mærke, at jeg gradvist kom nærmere og nærmere på at sticke catchbevægelsen, og da det endelig lykkedes holdt jeg heldigvis hovedet koldt i udtopningen. Var fedt at stå på toppen efter sådan en sej kamp, og lysten til at klatre bliver kun større af den slags oplevelser. Sims har stykket en lækker lille film sammen om min kamp med klippen.Turen skulle sluttes med et send af Det Gåtfulla Folket 7B fra Simons side, men et fejlagtigt hælbetaforslag fra min side (sorry Sims) kostede istedet en splittet finger, og så var den klatretur ligesom slut for hans vedkommende. Men motivationen for Kjuge er stor og håber virkelig ikke at der går længe før Packing Crew er tilbage i Sverige.

2 kommentarer:

  1. Bonus: hvis man lytter godt efter i starten af videoen, snakker Nicolai om noget hyggeligt hans kammerater sender til hinanden

    SvarSlet