mandag den 25. april 2011

Chironico i påsken


Så er vi hjemme fra en god og varm påsketur i Schweiz. Var heldig at få en plads i hytten sammen med David Høj og co. Det er en ting jeg godt kan lidt med klatremiljøet - folk er venlige og åbne og man er næsten altid velkommen til at hoppe med på en tur. Hvis i læser det her, så tak for det boys!

Vi fandt hurtigt ud af, at det var for varmt at klatre midt på dagen, så det blev mest til morgen og eftermiddagssessions. Det lykkedes mig dog at lave ét af mine projekter Le Vent nous Porterà (vinden vil bære os) og det er jeg superglad for. Prøvede en del på både Arete with a Pocket og Alphane Moon og fik da også lavet alle bevægelserne, men fik dem desværre ikke stykket sammen. Glæder mig til at prøve dem igen med friske fingre. Må nok indse, at hvis jeg skal klatre de hårde problemer, må jeg lære at være mere taktisk omkring min approach. Havde én hviledag på vores i alt 8 klatredage og man ender med at være patetisk til sidst. Også selv om det kun var halve dage vi var ude. Det er bare så svært at lade være når man "kun" har en uge. Det kan også være det er alderen der trykker.. Rodolphe skød nogle fotos af mig på Le Vent nous Porterà. Har desværre ikke billeder af de andre, men håber på at få fat i dem senere.
David har komponeret en film fra turen:

Chironico from David Høj on Vimeo.Tickliste:
6C+ Space Cowboy (flash)
6C+ The Aviator (2nd go)
7A Number One (flash)
7A Selection Door (flash)
7B Doctor Med Dent
7B Walking in the desert
7B Revolution (flash)
7B Quasimodo (flash)
7B Autopilot
7B+ The Shield
7C The Real Shield
7C+/8A Le Vent nous Porterà

1 kommentar:

  1. Med hensyn til graden af LVNP, så synes jeg den er sværere end både ferdinand ss, matador ss og lithium i Kjuge, men nemmere end octopussy. Så skal den være hard 7C+ eller soft 8A? :)

    SvarSlet