onsdag den 28. september 2011

Hyggeboulder = succes!


I går blev endnu en vellykket hyggeboulder afviklet. Man må sige, at det er et koncept der trækker folk til, for vi talte over 50 deltagere plus det løse og det er selvom den blev afholdt en ganske alm. tirsdag aften. Uden at have det store overblik over hvor alle folk var fra, så havde vi folk fra både Ribe, Roskilde og København.

Konceptet er enkelt. Totalboulderstil med omkring 25 problemer markeret med tape efter "to prik et prik" systemet. Som udgangspunkt skal det være muligt for alle klubbens medlemmer at afholde en konkurrence hvis de har lyst. Der vil næsten altid være nogen til at teste og hjælpe jer med problemerne hvis I har mod på det. Målsætningen er at der skal afholdes én om måneden og indtil videre er det lykkedes meget godt. Som så meget andet, kan sådan en konkurrence kun fungere hvis folk er villige til at hjælpe til, så presset på den enkelte bliver så minimalt som muligt. Det forbavser mig altid hvor mange der hjælper til i OBK og det skal I have en stor hånd for Andreas, Rene, Søren, Lasse, Jens og Rasmus (håber ikke jeg glemmer nogen). Glemte desværre at takke jer i går - det sker ikke igen!

Som bonus for alle der mødte op havde vi arrangeret premiere på vores nyeste film fra Rocklands i Sydafrika. Jens havde arrangeret et lærred og en projektor og jeg håber folk hyggede sig med det. Planen er at uploade den til vimeo senere i aften, så interesserede kan se eller gense den. Den bliver selvfølgelig lagt op her på bloggen også.

Rene cruiser i taget

fitness-pump


Hold øje med siden for de totale resultater kommer op så snart muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar