mandag den 23. januar 2012

Life on Hold

Er helt oppe og køre over det der kommer ud fra Outcrop films. Hvis I ikke lige kan huske hvem og hvad Outcrop films er, så er det dem med Tomorrow I Will Be Gone Rocklands filmen. De er i øjeblikket i gang med at lave en ny boulderfilm med klatring kun fra UK, optaget over 2 år, med et væld af dygtige klatrere. De har lige sluppet en trailer og den er mildest talt ret inspirerende.

5 kommentarer:

 1. Snygt. Vi burde lave en gennemført og smuk Kjugefilm. Er du skadet for tiden eller ser du bare mange videoer? Fedt, du poster så flittigt!

  SvarSlet
 2. Ja det har du ret i. Elsker de steady-cam shots, ser mega prof ud. Ja mit knæ er skadet, menisken driller, men har lært at lave one-arms! Ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

  SvarSlet
 3. Det er sgu surt. Har du straps til din fixie så du ikke skal presse nedad? Har selv haft lidt ondt i ny og næ, men hjalp med at par brede velcrostraps...

  SvarSlet
 4. Okay kører du også fix? - vidste jeg ikke. Jeps har altid kørt med straps, men tror måske min gearing har været lidt for høj. Kan godt lide at køre stærkt :) Har efterfølgende monteret en bremse og det har hjulpet meget på belastningen og håber snart jeg er tilbage på væggen!

  SvarSlet
 5. Hahaha, ja det er nemlig nice. Men god musik i ørene. God bedring!

  SvarSlet