mandag den 4. juni 2012

Lapis Bloc Comp i Ribe

Claus skruer løs på damernes 2. finaleproblem


Så er en lang weekend overstået for Claus og jeg. Det er 2. gang vi skruer en bloc comp i Ribe. Vi ankom fredag 16:30 og blev først færdig med at skrue, markere, pille ned og arrangere madrasser lørdag nat kl 1:30. Det er hårdt arbejde når man gerne vil lave noget kvalitet, men samtidig også meget tilfredsstillende, efterfølgende at se folk kæmpe og have det sjovt med problemerne. Da størstedelen af deltagerne ikke kommer videre til finalen, er det vigtigt, at de også føler at de har haft en god dag - også fordi mange kommer langvejs fra. Det synes jeg lykkedes meget godt og de fleste fik 9 eller flere problemer med hjem.

Der mantles for fuld skrue i kvalifikationen. Den nye grip-tape mærkede mange af deltagerne. Her kan man se hvorfor.

Damernes finale kunne have været ramt bedre, da det ikke lykkedes for 2 af finaledeltagere at få én eneste zone. Det var desværre lidt brutalt at se på, og I må undskylde hvis der var nogen der blev kede af det. Det var bestemt ikke meningen. Måske man skulle overveje at gøre zonerne lidt nemmere, så man bedre får en bedre adskillelse?

Herrefinalen sad godt. Alle problemer fik toppe og der var spænding lige til det sidste. Alle klatrede rigtig flot og konkurrencen var tæt. Bjørn viste god stil og toppede, som den eneste, det svære orange problem #4. Både Thomas og Christian var tæt på, men fik ikke helt ramt de sidste bevægelser. Efter konkurrencen var slut lavede Thomas hurtigt problemet .

Alt i alt, så har det været en god weekend på Danmarks bedste konkurrencevægge.

Ps. Allan, tak for kost og logi i særklasse!

Pps. Der kommer måske nogle flere billeder op i løbet af de næste på dage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar