søndag den 15. juli 2012

Video: Åland Islands

Så er det blevet tid til en video fra vores smut til Åland. Vi fik desværre ikke filmet alle de problemer vi kom op ad, men vi fik da et par stykker i kassen. Denne gang havde jeg lyst til at holde filmen ret plain. Synes godt om den stemning det giver, det bliver lidt dokumentar-agtigt.  Desværre så er det lidt på bekostning af beskuer-venligheden, men jeg håber I kan holde fokus alle 13 min.

Først klatrer vi Bosma's Game Over, en fin lille snude der stikker ud af klippen i Kasviken. Det er kompression og toehooks -ikke min stærkeste side, men kom da op ad den til sidst. Jens var tæt på men kom desværre aldrig op. Vildt fysisk problem, der er så meget smæk på og man bliver hurtigt tømt for energi.

Game Over, Kasviken

Lige ved siden af ligger Evätys, der betyder noget i retning af "hajfinne". Igen meget fysisk og med en fucked up udtopning, der kræver fuld kontakt med højrebenet for at få træk nok op til det næste greb. Fik nogle gode ar med hjem på anklen.

Til sidst klatrer vi Supermartikainen som er en lækkerbidsken uden lige. Ligger i Geta-sektoren (hurtigt omdøbt til Feta), der har en lang approach! Føles meget som at klatre på et køleskab. Jens og jeg klatrer den ret forskelligt og kunne slet ikke gøre det på Jens' måde. Tror han trives godt med kompression. Det lykkedes ham til sidst at klemme sig hele vejen op på en drivvåd Supermartikainen - vildt imponerende. Se det hele i filmen herunder.

Squeeeeeze!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar