tirsdag den 4. september 2012

Västervik boulder meet

Västervik boulder meet er et internationalt og gratis initiativ der afholdes d. 20-23 Sept. Det blev (så vidt jeg ved) afholdt for første gang sidste år og det er tanken, at folk fra hele verden skal mødes til klatring og sociale arrangementer. Sidste år var der mange stærke klatrere og i år er der endnu flere. Heraf kan nævnes Alex Puccio (USA), Chris Webb Parssons (Australien), Therese Johansen (Norge), Fabian Buhl (Tyskland), Carlo Traversi (USA), Mary Mecklenburg (USA), Guntram Jörg (Austria), Martina Scheichl (Østrig), Anthony Gullsten (Finland), Arjan de Kock (Sydafrika), Layla Mammi (Tyskland). Hvis de navne ikke lige siger en noget, så er der flere world cup folk imellem.
De får lov til at kaste sig over alle de hårde problemer Stefan og andre har sat op i Västervik-området. Tænker det kunne være en spændende og lærerig oplevelse og vil meget gerne derop. Håber virkelig vejret holder.
Daniel Olausson har lige lagt en rigtig lækker film ud fra en måned han havde i området. Han laver rigtig lækre film med god stemning og plejer at klatre tingene rigtig pænt. Nyd den og tag med op til Västervik d. 20-23 sept.

30 days in Västervik from Daniel Olausson on Vimeo.

3 kommentarer:

 1. Tack för berömmet och för att ni sprider filmen, det glädjer mig!

  /DO

  SvarSlet
 2. Det er altid en fornøjelse at se dine film og læse din blog Daniel.

  SvarSlet
 3. Som Simon skriver, er det altid en fornøjelse at slå et smut forbi din Blog. Keep it coming.

  SvarSlet