torsdag den 4. oktober 2012

Er i tændt? For det er vi...

Forberedelserne til Lapis Bloc Comp 2 er godt undervejs.

Søren Andersen ankom i går kl. 18, og der gik ikke 5 minutter før de første par greb var skruet op. Godt og vel et døgn efter, har han skruet de 4 problemer til både damernes og herrernes finaler, samt 10 af kvalifikations problemer.

Blandt de mange nye greb klubben har købt til konkurrencen, er der "Ear lobe", et greb som Simon mener at vi måske har Danmarkspremiere på. Den blev brugt i år ved damernes VM finale i Paris. Herhjemme debutere den i herrernes finale.

The Ear Lobe

Præmierne blev hentet i går, og dem kan i godt glæde jer til(altså jer der nå så langt), de er sponsoreret af "Friluftsland" & "The North Face store" i Odense og OBK.

Hold øje med siden. Jeg satser på at få opdateret i løbet af eventet, og resultaterne skulle også gerne være at finde her på siden senest 2-3 timer efter vi er færdige.

Vi ses på lørdag.

 =====================================================================
  
Til de som ikke kender formatet ved bloc comp, så har Simon lavet en lille opsummering af reglerne.

Kvalifikation-regler:
Kvalifikationen kører med flash formatet. Flash formatet betyder, at man gerne må se folk løse de enkelte problemer, men at hvert forsøg tæller. Der vil være både et zonegreb og en top på hvert problem. I lapis bloc comp, skal man selv føre scorekort. Her er et eksempel fra sidste lapis bloc comp i Ribe.Christian placerer sig altså bedst, fordi han har 15 toppe i 18 forsøg og alle 15 zonegreb fik han på første forsøg. I tilfælde med samme antal toppe i samme antal forsøg er det altså zonerne der afgør placeringen. For at ”få” zonegrebet skal dette holdes kontrolleret og det er nok bare at holde det med én hånd. Klatrer man forbi zonegrebet uden at bruge det, men får toppen, får man automatisk tildelt zonen. Det gør man ikke hvis man falder inden toppen.

Finale –regler
Formatet er on-sight. Dvs. nu må man ikke se andre løse problemet inden man selv skal i gang. Der vil være en generel rutefremvisning hvor I får vist alle 4 problemer. Derefter går alle udøvere i isolation. I finalen vil der være en dommer der sørger for at holde øje med scoren. I skal selv godkende og underskrive det antal forsøg på zoner og toppe han eller hun har dømt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar