tirsdag den 26. januar 2010

Arabesque

Alex på la barre fixe - man kan godt lige fornemme hvordan friktionen føles

I dag var det endelig godt vejr og vi tøffede til cul de chien, et område der burde tørre ret hurtigt op pga. dets åbne vidder. Vi har nemlig ingen vind hernede og skovområderne er lang tid om at tørre op.

Vi besluttede os for at prøve arabesque, sammen med to nordmænd på tur. Det lykkedes mig at lave den til sidst (video kommer) og alex får den helt sikkert en af dagene. Klatringen er ret tung og man brænder ret hurtigt ud på de tunge tagflyt. Det sidste svære flyt i toppen bliver monster tungt når man har lavet al klatringen i bunden..

Og så er Rasmus kommet til Frankrig igen - hyggeligt at se ham igen. Håndleddet er i gibs, så tror ikke der bliver meget klatring fra hans side - bare ren hygge :D

Til slut, i mørket, kørte Anders og Alex lidt på barre fixe igen. De er begge ret tæt på - Anders faldt igen på de våde slut jugs .. den skal nok komme når det bliver tørt!

1 kommentar:

  1. Godt at hører at i får klatret, trods de ringe forhold! Det lader til at i er stærke, "keep up the good work ;o)". Trist nyhed med Rasmus og gibsen, men godt at han er tilbage.... -God bedring.
    Glæder mig til jeres videoer og forhåbentligt, snarlige updates om hvad i går og laver (tick'er)!

    SvarSlet